Få 50 kronor att handla för på Tradera!

Ta tillfället i akt och skapa ett PayPal-konto idag! Just nu får du som ny PayPal-användare 50 kronor att handla för på Tradera.* Det går snabbt och smidigt att betala med PayPal. Du uppger bara din e-postadress och ett lösenord och slipper därför skriva in dina betalningsuppgifter varje gång du handlar.

Säkert

Känn dig trygg när du handlar på nätet. När du betalar med PayPal täcks du automatiskt och kostnadsfritt av PayPals köparskydd, förutsatt att några få villkor är uppfyllda.

PayPal kan hjälpa dig att få alla pengar tillbaka, inklusive fraktkostnader, om:

  • Din vara inte kommer fram
  • Din vara kommer fram men inte alls stämmer med beskrivningen

Smidigt

Betala var du än är – via mobil, surfplatta eller dator. Du registrerar ditt betalkort på PayPal-kontot en enda gång – och sedan betalar du direkt med bara din e-postadress och ett lösenord, oavsett var du handlar med PayPal. Slipp gå och hämta ditt kort eller komma ihåg att betala senare.

Tydligt

Det är gratis att skapa ett konto och utan avgift när du köper i svenska kronor. Som köpare betalar du en liten avgift om du handlar i en annan valuta. Det betyder att du utan avgift kan betala med PayPal på Tradera och i andra svenska e-handelsbutiker.

Håll utkik efter annonser där du kan betala med PayPal!

När du skapat ett PayPal-konto och hämtat dina 50 kronor så finns dessa tillgängliga på ditt PayPal-konto. Med ditt PayPal-konto kan du sen enkelt och smidigt betala för saker du köper på Tradera. Dessa 50 kronor kan endast användas på köp där säljaren erbjuder PayPal som betalningsalternativ, så håll utkik efter annonser på Tradera där du kan betala med PayPal. Dina 50 kronor dras automatiskt av vid köp på Tradera där du väljer att betala med PayPal. Är beloppet på det du köpt lägre än 50 kronor så sparas kvarvarande belopp till ditt nästa köp.


Fullständiga regler och villkor

Med det här specialerbjudandet (”Erbjudandet”) kan du få en rabattkupong på 50 kronor vid ditt nästa köp på Tradera.com när du betalar med PayPal. Erbjudandet visas på ditt PayPal-konto och är giltigt på Tradera.com till och med 30 september 2017. Erbjudandet kan användas upp till det högsta värdet och kan inte lösas in mot kontanter, varken helt eller delvis. Det här Erbjudandet kan bara aktiveras en gång per användare på användarens PayPal-konto. Erbjudandet gäller för varor som köpts på Tradera.com efter att eventuell moms och leveranskostnad lagts till i beställningen och dras av från totalsumman i kassan. Om du vill utnyttja erbjudandet måste du: a) ha eller skapa ett svenskt PayPal-konto, b) ha fått ett e-postmeddelande från Tradera om erbjudandet, c) aktivera erbjudandet på ditt PayPal-konto, d) göra ett köp med ditt PayPal-konto på Tradera.com före 30 september 2017 kl. 23.59. Erbjudandet kan bara dras av i kassan om du använder svenska kronor (SEK) som valuta vid köpet. Erbjudandet kan kanske inte användas om det inte finns någon nätverksanslutning mellan säljaren och PayPal. PayPal förbehåller sig rätten att ändra eller avbryta Erbjudandet när som helst. Det finns ett begränsat antal rabattkuponger (8 000 kuponger) för det här Erbjudandet och de delas ut efter principen ”först till kvarn”. Det här Erbjudandet anordnas av PayPal Pte. Ltd (registrerat i Singapore under 200509725E).